vidaXL Nástěnné noční stolky 2 ks kouřový dub [816947]

SKU
565581
1530 Kč 1264 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnné noční stolky jsou perfektním řešením pro domácnost, kde maximalizují úložný prostor a zabrání hromadění nepořádku na podlaze. Nástěnný design: Plovoucí noční stolek lze připevnit na zeď, abyste měli ještě více úložného prostoru.

Tyto nástěnné noční stolky jsou perfektním řešením pro domácnost, kde maximalizují úložný prostor a zabrání hromadění nepořádku na podlaze.

Nástěnný design

Plovoucí noční stolek lze připevnit na zeď, abyste měli ještě více úložného prostoru. Tímto způsobem můžete maximalizovat svou podlahovou plochu a udržovat prostor uklizený.

Multifunkční skříňka

Plovoucí noční skříňka nabízí ideální místo k ukládání vašich knih, sběratelských předmětů, ozdob a dalších věcí. Prázdnou stěnu tak promění v designový prvek.

Snadno omyvatelný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti. Závěsná skříňka je zhotovená z kompozitního dřeva, což usnadňuje její čištění.

Varování

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Balení obsahuje

2x nástěnný noční stolek

Vlastnosti

Barva: kouřový dub
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 46 x 29,5 x 30 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286967454
Produktové číslo výrobce816947