vidaXL Nástěnné police 2 ks 118 x 26 x 20 cm masivní sheeshamové dřevo [247931]

SKU
527382
3055 Kč 2525 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnné police vyzařují rustikální kouzlo a stanou se ve vaší domácnosti středem pozornosti. Nástěnné police jsou vyrobeny z masivního sheehsamu. Jedná se o tropické dřevo, jemuž se někdy také říká rosewood nebo palisandr a které je proslulé svou přírodní kresbou a hladkou texturou.

Tyto nástěnné police vyzařují rustikální kouzlo a stanou se ve vaší domácnosti středem pozornosti.

Nástěnné police jsou vyrobeny z masivního sheehsamu. Jedná se o tropické dřevo, jemuž se někdy také říká rosewood nebo palisandr a které je proslulé svou přírodní kresbou a hladkou texturou. Neohýbá se ani nepraská a vyznačuje se přirozenou odolností proti trouchnivění. Poličky jsou celé ručně dělané a jejich prvotřídní řemeslné zpracování spolu s rafinovanou kresbou dřeva činí každou z nich naprosto jedinečnou a lehce odlišnou od ostatních. Precizní rukodělná výroba rovněž zaručuje, že byla každá fáze výrobního procesu vykonána s mimořádnou péčí, ať už se jedná o leštění, natírání anebo lakování. Dřevěné police vám poslouží jako dokonalé řešení k ukládání a vystavování vaší sbírky knih, časopisů a dokumentů, ale i nejrůznějších ozdůbek, jako jsou zarámované fotografie či sběratelské předměty.

Důležité upozornění

Kresba dřeva se liší kus od kusu, díky čemuž je každý kus nábytku jedinečný. Výběr kusů k dodání je náhodný. Balení obsahuje 2 nástěnné police.

Vlastnosti

Materiál: masivní sheeshamové dřevo
Rozměry: 118 x 26 x 20 cm (Š x H x V)
Povrch: leštěný, natřený a nalakovaný

Doplňující informace

Balení obsahuje 2 nástěnné police.

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8718475742944
Produktové číslo výrobce247931