vidaXL Nástěnné police 2 ks 90 x 10 x 10 cm masivní teakové dřevo [338260]

SKU
565324
1000 Kč 826 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnné police jsou ideální volbou do vaší koupelny, obývacího pokoje nebo ložnice, kamkoli potřebujete umístit věci denní potřeby. Masivní teakové dřevo: Masivní teakové dřevo je krásný přírodní materiál. Prošlo již procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené.

Tyto nástěnné police jsou ideální volbou do vaší koupelny, obývacího pokoje nebo ložnice, kamkoli potřebujete umístit věci denní potřeby.

Masivní teakové dřevo

Masivní teakové dřevo je krásný přírodní materiál. Prošlo již procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené. Teakové dřevo je známé svou výjimečnou pevností a odolností vůči povětrnostním vlivům.

Pevný rám

Dřevěné rámy zajišťují odolnost a stabilitu. Teakové dřevo je skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní vybavení, které vám vydrží sloužit dlouhá léta.

Široké použití

Tyto police z masivního dřeva jsou vhodné pro většinu stylů interiéru a promění prázdnou stěnu v designový prvek. Dají se poskládat vedle sebe jako jedna dlouhá police nebo umístit jednotlivě.

Extra úložný prostor

Tyto závěsné police poskytují další úložný prostor, kam si můžete přehledně uspořádat různé předměty.

Poznámka

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.Krásný odstín a kresba dřeva se mohou kus od kusu lišit, a proto je každá z našich dřevěných nástěnných skříněk zcela jedinečná a mírně odlišná od ostatních.Pro zvýšení životnosti doporučujeme výrobek ošetřit teakovým olejem nebo lazurou na vodní bázi.

Balení obsahuje

2x nástěnná police

Vlastnosti

Materiál: masivní teakové dřevo s přírodní povrchovou úpravou
Rozměry (každé police): 90 x 10 x 10 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ne

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286662878
Produktové číslo výrobce338260