vidaXL Nástěnné police 4 ks kouřový dub 80x50x1,5 cm kompozitní dřevo (838279)

SKU
622585
1185 Kč 979 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Potřebujete více úložných možností, ale nemáte volné místo? Tyto nástěnné police jsou dokonalým řešením. Odolný materiál: Plovoucí police je vyrobena z kompozitního dřeva, které je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Potřebujete více úložných možností, ale nemáte volné místo? Tyto nástěnné police jsou dokonalým řešením.

Odolný materiál

Plovoucí police je vyrobena z kompozitního dřeva, které je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Multifunkční nástěnná police

Nástěnná police je určena k dekoraci i k ukládání předmětů u vás doma. Můžete si na ní vystavit své sbírky, knihy, fotorámečky, modely nebo CD v různých místnostech, jako je obývací pokoj, kancelář nebo pracovna.

Flexibilní design

Nástěnnou polici lze uspořádat v různých stylech podle vašich preferencí. Hodí se do místností s různými designovými styly a zkrášlí váš pokoj.

Snadno čistitelný povrch

Hladká nástěnná police na knihy se snadno čistí vlhkým hadříkem.

Je dobré vědět

Šrouby a hmoždinky pro vnitřní stěnu nejsou součástí dodávky. Doporučujeme najít a použít šrouby a hmoždinky vhodné speciálně pro stěny u vás doma. Pokud si nejste jisti, můžete se poradit s odborníkem. Přečtěte si všechny kroky pokynů a postupujte podle nich.

Balení obsahuje

4x nástěnná police

Vlastnosti

Barva: kouřový dub
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 80 x 50 x 1,5 cm (D x Š x T)
Maximální nosnost (každá police): 30 kg

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8721012209527
Produktové číslo výrobce838279