vidaXL Nástěnné police kostka šedé 84,5 x 15 x 27 cm dřevotříska [800272]

SKU
527787
600 Kč 496 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Chybí vám pár čtverečních metrů? Maximalizujte úložný prostor a místo pro vaše dekorace a zároveň stylově proměňte prázdnou stěnu svého pokoje s našimi praktickými dekorativními nástěnnými policemi.

Chybí vám pár čtverečních metrů? Maximalizujte úložný prostor a místo pro vaše dekorace a zároveň stylově proměňte prázdnou stěnu svého pokoje s našimi praktickými dekorativními nástěnnými policemi! Tři nástěnné police se vzájemně propojeným designem vám poslouží jako dokonalé místo k ukládání a vystavování knih, trofejí, sběratelských předmětů, dekorací atd.

Nábytek je vyroben z kompozitního dřeva, je proto mimořádně odolný a trvanlivý. Součástí balení je rovněž potřebné montážní příslušenství, poličky tedy zvládnete bez problémů zavěsit na zeď. Naše sada nástěnných polic je ideální volba do vaší ložnice, obývacího pokoje, předsíně, kanceláře nebo ke vchodu!.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, vyhledejte odbornou radu. Pečlivě si přečtěte a dodržujte každý krok pokynů.

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: kompozitní dřevo
Celkové rozměry: 68 x 15 x 68 cm (Š x H x V)
Rozměry horní kostky: 23 x 15 x 23 cm (Š x H x V)
Rozměry střední kostky: 27 x 15 x 27 cm (Š x H x V)
Rozměry spodní kostky: 30 x 15 x 30 cm (Š x H x V)

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, vyhledejte odbornou radu. Pečlivě si přečtěte a dodržujte každý krok pokynů.

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8719883674339
Produktové číslo výrobce800272