vidaXL Nástěnné rohové police 2 ks šedé sonoma 40 x 40 x 50 cm [815207]

SKU
563810
950 Kč 785 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Nástěnné rohové police s praktickým designem se stanou středem pozornosti vašeho obývacího pokoje, ložnice atd. Snadno omyvatelný materiál: Nástěnný regál je vyrobený z kompozitního dřeva, takže se snadno čistí.

Tyto nástěnné rohové police s praktickým designem se stanou středem pozornosti vašeho obývacího pokoje, ložnice atd.

Snadno omyvatelný materiál

Nástěnný regál je vyrobený z kompozitního dřeva, takže se snadno čistí. Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Design šetřící místo

Rohovou polici lze připevnit na zeď, a tím vám poskytne další úložný prostor. Tímto způsobem můžete maximalizovat svou podlahovou plochu a udržovat prostor uklizený.

Dekorativní a praktická funkce

Tuto nástěnnou polici s jedinečným designem můžete využít jako inovativní dekorativní doplněk. Poslouží vám k ukládání různých předmětů a k vystavení vaší oblíbené dekorace, jako jsou trofeje, knihy, ozdoby atd.

Poznámka

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Balení obsahuje

2 x nástěnná rohová police

Vlastnosti

Barva: šedá sonoma
Materiál: kompozitní dřevo
Celkové rozměry (každý kus): 40 x 40 x 50 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286932698
Produktové číslo výrobce815207