vidaXL Nástěnné TV skříňky 2 ks bílé a dub sonoma 30,5 x 30 x 30 cm [804497]

SKU
535616
1190 Kč 983 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
TV skříňky mají šikovný a zároveň trendový design, který upoutá pozornost v každém pokoji. TV skříňka se montuje na zeď a představuje nadčasový doplněk do vaší domácnosti. Má jednu velkou přihrádku, která se skvěle hodí k ukládání vašich časopisů, DVD a dalších věcí.

Tyto TV skříňky mají šikovný a zároveň trendový design, který upoutá pozornost v každém pokoji.

TV skříňka se montuje na zeď a představuje nadčasový doplněk do vaší domácnosti. Má jednu velkou přihrádku, která se skvěle hodí k ukládání vašich časopisů, DVD a dalších věcí. Dveře skříně lze nainstalovat buď s otvíráním nalevo, nebo napravo, podle vašich potřeb. K čištění vám postačí navlhčený hadřík.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Balení obsahuje

2 x TV stolek

Vlastnosti

Barva: bílá a dub sonoma
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 30,5 x 30 x 30 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286353417
Produktové číslo výrobce804497