vidaXL Noční stolek kouřový dub 38 x 35 x 56 cm kompozitní dřevo [815321]

SKU
579627
840 Kč 694 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Klasický noční stolek s atraktivním a praktickým designem představuje efektivní úložné řešení a zároveň se stane jedinečnou ozdobou vašeho domova! Prémiový materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tento klasický noční stolek s atraktivním a praktickým designem představuje efektivní úložné řešení a zároveň se stane jedinečnou ozdobou vašeho domova!.

Prémiový materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Spousta úložného prostoru

Tato klasická odkládací skříňka disponuje třemi zásuvkami a poskytuje dostatek místa pro přehledné uložení vašich drobných věcí, které tak budete mít pěkně po ruce.

Snadné čištění

Tento noční stolek nevyžaduje žádné zvláštní čisticí prostředky. Postačí vám vlhký hadřík, čištění je tedy praktické a nenáročné.

Víceúčelový noční stolek

Můžete jej postavit vedle vaší postele. Také jej lze použít jako stolek k pohovce ve vašem obývacím pokoji, na který si budete moct odložit vaše občerstvení a nápoje.

Varování

Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství.

Poznámka

Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.

Vlastnosti

Barva: kouřový dub
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 38 x 35 x 56 cm (Š x H x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286975534
Produktové číslo výrobce815321