vidaXL Noční stolek se skleněnými dvířky bílý 35 x 37 x 35 cm (836462)

SKU
621756
1080 Kč 893 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Módní nástěnný noční stolek s elegantním designem se stane nadčasovým doplňkem vašeho bydlení. Odolný materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tento módní nástěnný noční stolek s elegantním designem se stane nadčasovým doplňkem vašeho bydlení.

Odolný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Dostatek úložného prostoru

Stolek k posteli vám poskytne praktické místo k přehlednému ukládání vašich časopisů, dálkových ovladačů a dalších drobností, které tak budete mít na dosah ruky.

Stabilní horní deska

Odkládací stolek je navržen se stabilní horní deskou, kterou lze využít k umístění stolní lampičky, odkládání knih atd.

Praktická skleněná dvířka

Udržujte místnost bez nepořádku tím, že drobné předměty skryjete za dvířka tohoto ložnicového nábytku. Skleněná dvířka navíc umožňují nahlížet dovnitř skříňky k posteli a krásně vystavit předměty.

Nástěnný design

Tento odkládací stolek lze připevnit na zeď, abyste získali ještě více úložného prostoru. Tímto způsobem můžete maximalizovat podlahovou plochu a udržet si v místnosti pořádek.

Je dobré vědět

Šrouby a hmoždinky pro vnitřní stěnu nejsou součástí dodávky. Doporučujeme najít a použít šrouby a hmoždinky vhodné speciálně pro stěny u vás doma. Pokud si nejste jisti, můžete se poradit s odborníkem. Přečtěte si všechny kroky pokynů a postupujte podle nich.

Vlastnosti

Barva: bílá
Materiál: kompozitní dřevo, sklo
Rozměry: 35 x 37 x 35 cm (Š x H x V)
Max. nosnost: 60 kg
Nosnost přihrádky: 20 kg
Montáž nutná: ano

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8721012214125
Produktové číslo výrobce836462