vidaXL Noční stolek šedý 40 x 30 x 30 cm dřevotříska [801057]

SKU
522219
910 Kč 752 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vneste do své domácnosti klasický šarm s naším nočním stolkem! Noční stolek je vyrobený z kvalitní dřevotřísky, je proto robustní, odolný a všestranný. Vzhledem k jeho univerzálnímu designu ho můžete uplatnit také jako stolek k pohovce v obývacím pokoji.

Vneste do své domácnosti klasický šarm s naším nočním stolkem! Noční stolek je vyrobený z kvalitní dřevotřísky, je proto robustní, odolný a všestranný.

Vzhledem k jeho univerzálnímu designu ho můžete uplatnit také jako stolek k pohovce v obývacím pokoji. Dvě zásuvky vám poskytnou spoustu úložného prostoru pro vaše časopisy, knihy, dálkové ovladače a mnoho dalších předmětů, ve kterých chcete mít pořádek, ale přitom je mít na dosah ruky. Noční stolek se navíc dá snadno čistit vlhkým hadříkem. Dopřejte svému interiéru nový šarm s naším elegantním nočním stolkem! Potřebný montážní materiál je součástí balení, sestavení je tedy snadné.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 40 x 30 x 30 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8719883816524
Produktové číslo výrobce801057