vidaXL Noční stolek šedý 50 x 30 x 51,5 cm dřevotříska [806368]

SKU
541952
930 Kč 769 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Noční stolek s elegantním designem představuje dokonalý nadčasový doplněk do vaší domácnosti. Stabilní stolek s otevřenými přihrádkami nabízí spoustu úložného prostoru pro vaše časopisy, knihy, ovladače a další maličkosti, které tak budete mít přehledně uspořádané a po ruce.

Tento noční stolek s elegantním designem představuje dokonalý nadčasový doplněk do vaší domácnosti.

Stabilní stolek s otevřenými přihrádkami nabízí spoustu úložného prostoru pro vaše časopisy, knihy, ovladače a další maličkosti, které tak budete mít přehledně uspořádané a po ruce. Robustní stolní desku lze použít k vystavení dekorativních předmětů, jako jsou fotorámečky nebo pokojové rostliny. Tento noční stolek se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem. Povzneste svůj interiér na zcela novou úroveň s tímto nočním stolkem!.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 50 x 30 x 51,5 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286558744
Produktové číslo výrobce806368