vidaXL Odkládací skříňka černá 35 x 35 x 55 cm dřevotříska [806275]

SKU
542927
880 Kč 727 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Odkládací skříňka je stylová a praktická. Skvěle se hodí jako boční skříňka k pohovce, abyste měli vše potřebné pěkně na dosah. Tento odkládací stolek je vybavený 3 policemi s dostatkem úložného prostoru, abyste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah.

Tato odkládací skříňka je stylová a praktická.

Skvěle se hodí jako boční skříňka k pohovce, abyste měli vše potřebné pěkně na dosah. Tento odkládací stolek je vybavený 3 policemi s dostatkem úložného prostoru, abyste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah. Na stabilní desce stolku můžete servírovat nápoje, odložit si knihy či vystavit dekorativní předměty. Stolek se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 35 x 35 x 55 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286541975
Produktové číslo výrobce806275