vidaXL Odkládací stolek dub sonoma 50 x 30 x 50 cm dřevotříska [803023]

SKU
542869
830 Kč 686 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dodejte svému stávajícímu interiéru trochu moderního šarmu s moderním a praktickým odkládacím stolkem. Tento konferenční stolek nabízí dostatek úložného prostoru, byste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah.

Dodejte svému stávajícímu interiéru trochu moderního šarmu s moderním a praktickým odkládacím stolkem.

Tento konferenční stolek nabízí dostatek úložného prostoru, byste měli všechny potřebné věci přehledně uspořádané a na dosah. Na stabilní desce stolku můžete servírovat nápoje, odložit si knihy či vystavit dekorativní předměty. Stolek k pohovce můžete postavit vodorovně nebo svisle, což z něj činí perfektní doplněk vašeho interiéru. Navíc se snadno čistí vlhkým hadříkem.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 50 x 30 x 50 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Doplňující informace

Stolek lze postavit vodorovně nebo svisle.

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286586457
Produktové číslo výrobce803023