vidaXL Odkládací stolek s kolečky 40 x 40 x 42 cm hrubý mangovník [320936]

SKU
525804
2375 Kč 1963 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vintage odkládací stolek je unikátní doplněk do vašeho interiéru. Můžete ho také používat jako konferenční stolek, stolek ke gauči, malý počítačový stolek apod. Stolek je ručně vyrobený z hrubého masivního mangovníkového dřeva, které je masivní, odolné a krásné.

Tento vintage odkládací stolek je unikátní doplněk do vašeho interiéru.

Můžete ho také používat jako konferenční stolek, stolek ke gauči, malý počítačový stolek apod. Stolek je ručně vyrobený z hrubého masivního mangovníkového dřeva, které je masivní, odolné a krásné. Řemeslné zpracování mu dodává velkolepý retro vzhled. Každý krok výrobního procesu je prováděný s největší péčí, ať už se jedná o leštění, natírání nebo lakování. Řemeslné zpracování a krásná kresba dřeva dává každému kusu nábytku jeho jedinečný a od všech ostatních lehce odlišný vzhled. Stolek je vybavený 4 hladce otáčejícími se kolečky pro snadný pohyb. Do spodní police si můžete uložit různé důležité potřeby, jako jsou knihy, časopisy apod.

Důležité upozornění

Barva se může lišit kus od kusu, a proto je každý z našich odkládacích stolků jedinečný. Výběr kusů k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: hrubé mangovníkové dřevo s přírodním povrchem
Rozměry: 40 x 40 x 42 cm (D x Š x V)
Povrch: leštěný, natřený a nalakovaný
Montáž nutná: ne

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286083079
Produktové číslo výrobce320936