vidaXL Patrová postel medově hnědá 80 x 200 cm masivní borové dřevo (821612)

SKU
587882
3595 Kč 2971 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Patrová postel s všestranným designem představuje dokonalou kombinaci elegantního, moderního stylu a praktičnosti. Je ideální pro malé místnosti. Masivní borové dřevo: Masivní borové dřevo je krásný přírodní materiál.

Tato patrová postel s všestranným designem představuje dokonalou kombinaci elegantního, moderního stylu a praktičnosti.

Je ideální pro malé místnosti.

Masivní borové dřevo

Masivní borové dřevo je krásný přírodní materiál. Borové dřevo má rovnou kresbu a obsahuje suky, které materiálu dodávají jeho charakteristický, rustikální vzhled.

Praktická funkce

Vyvýšená postel nabízí skvělý způsob, jak využít podlahovou plochu v dětském pokoji. Můžete ji zkombinovat se zábavnou zástěnou, matrací a přístřeškem jako hrací koutek nebo využít místo pod ní jako úložný prostor.

Stabilní postelový rám

Dřevěná patrová postel se vyznačuje pevností a stabilitou. Lamely z překližky poskytnou vaší posteli dodatečnou oporu. Navíc prodlužují životnost vaší matrace tím, že absorbují většinu tlaku a zátěže na posteli.

Bezpečný design

Zabudovaný žebřík usnadňuje vylézání do postele a slézání z ní. Ochranná zábrana zajistí, že vaše ratolesti budou během spánku v bezpečí.

Poznámka

Matrace není součástí balení. V našem obchodě najdete rovněž vhodné matrace.Tento rám postele je vhodný pro matrace o rozměrech 80 x 200 cm.Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.

Vlastnosti

Barva: medově hnědá
Materiál: masivní borové dřevo
Rozměry: 205,5 x 85,5 x 89 cm (D x Š x V)
Vhodné rozměry matrace: 80 x 200 cm (Š x D) (matrace není součástí balení)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720287214922
Produktové číslo výrobce821612