vidaXL Příborník bílý a dub sonoma 57 x 35 x 90 cm dřevotříska [806126]

SKU
541233
1200 Kč 992 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Příborník bude perfektním doplňkem do vašeho interiéru. Skříňka na knihy je vyrobená z dřevotřísky, která jí zajišťuje pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Dřevěné nohy zase zlepšují její stabilitu. Příborník disponuje 4 policemi, které poskytují spoustu úložného prostoru.

Tento příborník bude perfektním doplňkem do vašeho interiéru.

Skříňka na knihy je vyrobená z dřevotřísky, která jí zajišťuje pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Dřevěné nohy zase zlepšují její stabilitu. Příborník disponuje 4 policemi, které poskytují spoustu úložného prostoru. Robustní horní deska je ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Úložnou skříňku lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi dodaným příslušenstvím

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: bílá a dub sonoma
Materiál: dřevotříska, masivní eukalyptové dřevo
Rozměry: 57 x 35 x 90 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi dodaným příslušenstvím
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720286359358
Produktové číslo výrobce806126