vidaXL Samolepící tapety na dveře 2 ks bílé dřevo 210 x 90 cm PVC [146111]

SKU
573552
799 Kč 660 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Zkrášlete zařízení svého bydlení snadno a bez námahy s touto samolepící tapetou na dveře imitující kresbu dřeva! Naše univerzální tapety na dveře se skvěle hodí k pokrytí vašich dveří, nábytku a vůbec čehokoli, co má hladký povrch. Jelikož jsou samolepící, velice snadno se aplikují i odstraňují.

Zkrášlete zařízení svého bydlení snadno a bez námahy s touto samolepící tapetou na dveře imitující kresbu dřeva! Naše univerzální tapety na dveře se skvěle hodí k pokrytí vašich dveří, nábytku a vůbec čehokoli, co má hladký povrch.

Jelikož jsou samolepící, velice snadno se aplikují i odstraňují. PVC materiál výborně odolává vlhkosti, a tak ho můžete klidně otírat navlhčeným hadříkem, aniž by to mělo vliv na jeho dlouhou životnost. Neprůhledný design s originální kresbou dřeva vnese do vašeho interiéru rustikální šarm. Tapetu lze bez problémů zastřihnout na požadovanou velikost. Vdechněte svému nábytku nový život za nízkou cenu! Před nanesením tapety se prosím ujistěte, že je povrch pod ní hladký a nepokrývá ho mastnota ani prach.

Balení obsahuje

2 x tapeta

Vlastnosti

Barva: bílé dřevo
Materiál: PVC
Rozměry (každá role): 210 x 90 cm (D x Š)

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8719883804712
Produktové číslo výrobce146111