vidaXL Šatní skříň do předsíně šedá sonoma 55x25x189 cm kompozit [815517]

SKU
561974
2599 Kč 2148 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Klasická šatní skříň do předsíně je prostorově úsporná a zabírá málo místa na podlaze, přitom však nabízí velký úložný prostor. Odolný materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tato klasická šatní skříň do předsíně je prostorově úsporná a zabírá málo místa na podlaze, přitom však nabízí velký úložný prostor.

Odolný materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Dostatek úložného prostoru

Tato vysoká skříň má 5 přihrádek, které vám poskytují dostatek úložného prostoru pro přehledné uložení vašich oděvů, čepic, rukavic nebo jiných nezbytností.

Široké použití

Vzhledem ke svému kompaktnímu designu je tato úložná skříň vhodná do jakéhokoli omezeného prostoru, jako je předsíň, šatna atd.

Varování

Aby nedošlo k převrácení, je třeba tento produkt upevnit ke zdi pomocí dodaného příslušenství.

Poznámka

Každý produkt je dodáván s montážním návodem v krabici pro snadnou montáž.Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: šedá sonoma
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 55 x 25 x 189 cm (Š x H x V)

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286952801
Produktové číslo výrobce815517