vidaXL Šatní skříň kouřový dub 100 x 32,5 x 35 cm kompozitní dřevo [815213]

SKU
562942
1310 Kč 1083 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Šatní skříň se stylovým a kompaktním designem nabízí spoustu úložného prostoru pro přehledné uložení vašeho oblečení a doplňků. Prémiový materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Šatní skříň se stylovým a kompaktním designem nabízí spoustu úložného prostoru pro přehledné uložení vašeho oblečení a doplňků.

Prémiový materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Robustní rám

Konstrukce této skříně zajišťuje její pevnost, odolnost a dlouhou životnost.

Více funkcí

Tento organizér na oblečení má 2 přihrádky, které splňují úložné požadavky. Tato úložná skříň je také vybavena šatní tyčí, takže ji můžete použít k zavěšení kabátů, šatů atd.

Praktické využití

Vzhledem k širokému spektru využití představuje tato funkční skříň nejen univerzální úložné řešení pro koupelnu, kuchyň nebo prádelnu, ale zároveň bude jedinečným dekorativním doplňkem vašeho domova.

Poznámka

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: kouřový dub
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 100 x 32,5 x 35 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286932759
Produktové číslo výrobce815213