vidaXL Skládací zahradní lehátka 2 ks textilen taupe [312473]

SKU
548098
2870 Kč 2372 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Sada 2 polohovacích lehátek je dokonalou kombinací stylu a funkčnosti, která bude skvělým doplňkem vaší terasy, zahrady, balkonu nebo jiných vnitřních a venkovních prostor. Zahradní židle mají robustní ocelový rám a textilenový sedák a opěradlo, které se snadno čistí a jsou odolné vůči povětrnostním vlivům.

Tato sada 2 polohovacích lehátek je dokonalou kombinací stylu a funkčnosti, která bude skvělým doplňkem vaší terasy, zahrady, balkonu nebo jiných vnitřních a venkovních prostor.

Zahradní židle mají robustní ocelový rám a textilenový sedák a opěradlo, které se snadno čistí a jsou odolné vůči povětrnostním vlivům. Vydrží vám proto dobře sloužit po mnoho let. Polstrovaná opěrka hlavy je měkká a pohodlná. Gravitační židle se svým designem střechy poskytují chladivý stín pod sluncem. Venkovní židle jsou navíc lehké, takže je můžete snadno přemisťovat a skládat, abyste šetřili místo, když je nepoužíváte.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

2 x zahradní židle

Vlastnosti

Barva: taupe
Materiál: textilen, ocel s práškovým nástřikem
Rozměry (bez střešních dílů): 61 x 88 x 107,5 cm (Š x H x V)
Výška židle se střešními částmi: 133 cm
Montáž nutná: ne

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286136843
Produktové číslo výrobce312473