vidaXL Skříňka na CD betonově šedá 102 x 23 x 89,5 cm dřevotříska [801791]

SKU
528895
1599 Kč 1321 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skříňka na CD je jak praktickým, tak dekorativním doplňkem do vašeho bydlení. Je stylová a zároveň praktická a výborně se hodí k uspořádání vaší hudební kolekce. 15 otevřených přihrádek nabízí spoustu prostoru, takže si sem můžete uložit nejen své nahrávky, ale i různé další doplňky vaší kolekce.

Tato skříňka na CD je jak praktickým, tak dekorativním doplňkem do vašeho bydlení.

Je stylová a zároveň praktická a výborně se hodí k uspořádání vaší hudební kolekce. 15 otevřených přihrádek nabízí spoustu prostoru, takže si sem můžete uložit nejen své nahrávky, ale i různé další doplňky vaší kolekce. Úložná skříňka z pevných desek je mimořádně odolná a dlouho vám vydrží. V kanceláři nebo studovně vám poslouží také jako kartotéka a v ložnici jako praktický úložný regál. Sestavení i čištění poliček je jednoduché. Tyto police na CD představují báječné řešení, jak si doma udržet pořádek. Je přesně tím, co potřebujete!.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento produkt upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství.

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: betonově šedá
Materiál: dřevotříska
Rozměry: 102 x 23 x 89,5 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento produkt upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství.
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8719883914930
Produktové číslo výrobce801791