vidaXL Skříňka na troubu dub sonoma 60 x 46 x 81,5 cm dřevotříska [802500]

SKU
526641
1385 Kč 1145 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skříňka na vestavnou troubu má jednoduchý design a pomůže vám optimálně využít místo v kuchyni. Poskytuje totiž spoustu úložného místa na vaše osobní věci! Úložná skříňka je odolná a praktická a pomůže vám udržovat pořádek v kuchyni. Ve skříňce je jedna police, která je připravená k umístění trouby.

Tato skříňka na vestavnou troubu má jednoduchý design a pomůže vám optimálně využít místo v kuchyni.

Poskytuje totiž spoustu úložného místa na vaše osobní věci! Úložná skříňka je odolná a praktická a pomůže vám udržovat pořádek v kuchyni. Ve skříňce je jedna police, která je připravená k umístění trouby. Skříňku lze navíc snadno očistit vlhkým hadříkem. Upozorňujeme, že pracovní deska není součástí balení.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: dub sonoma
Materiál: dřevotříska
Celkové rozměry: 60 x 46 x 81,5 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286132906
Produktové číslo výrobce802500