vidaXL Skříňka pod dřez betonově šedá 80 x 46 x 81,5 cm dřevotříska [801200]

SKU
547504
2115 Kč 1748 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Skříňka pod dřez má jednoduchý design a pomůže vám optimálně využít místo v kuchyni. Poskytuje totiž spoustu úložného místa na vaše osobní věci! Úložná skříňka je praktická a odolná a pomůže vám udržet si v kuchyni pořádek.

Tato skříňka pod dřez má jednoduchý design a pomůže vám optimálně využít místo v kuchyni.

Poskytuje totiž spoustu úložného místa na vaše osobní věci! Úložná skříňka je praktická a odolná a pomůže vám udržet si v kuchyni pořádek. Ve skříňce je jedna police, která nabízí dostatek místa k ukládání misek, talířů, hrnců a dalších kuchyňských potřeb. Obsah skříňky chrání zvenku dvoukřídlá dvířka, aby se schované předměty neušpinily. Skříňku lze snadno očistit navlhčeným hadříkem. Upozorňujeme, že pracovní deska není součástí balení.

VAROVÁNÍ

Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství

Upozornění

Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: betonově šedá
Materiál: dřevotříska
Celkové rozměry: 80 x 46 x 81,5 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

VAROVÁNÍ: Aby nedošlo k převrácení, musí být tento výrobek upevněný ke zdi pomocí přiloženého příslušenství
Upozornění: Šroub(y) a hmoždinka (hmoždinky) do stěny nejsou součástí balení. Dokupte si prosím šroub(y) a hmoždinku (hmoždinky) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, jaký materiál potřebujete, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286131879
Produktové číslo výrobce801200