vidaXL Stojan na víno černý 56 x 35 x 75 cm masivní mangovník [247987]

SKU
528979
3150 Kč 2603 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Jedinečný stojan na víno má rustikální vzhled, s nímž se stane skvělým nadčasovým doplňkem do vaší domácnosti. Můžete ho použít k uchovávání a vystavení vaší sbírky vín. Ve vaší domácnosti určitě vynikne.

Tento jedinečný stojan na víno má rustikální vzhled, s nímž se stane skvělým nadčasovým doplňkem do vaší domácnosti.

Můžete ho použít k uchovávání a vystavení vaší sbírky vín. Ve vaší domácnosti určitě vynikne. Stojan je vyrobený z masivního mangovníku, což je husté a robustní tvrdé dřevo, jehož přirozenou kresbu zdobí překrásné pruhy a linie. Každá fáze výrobního procesu je prováděna s mimořádnou péčí, ať už se jedná o leštění, natírání anebo lakování. Řemeslné zpracování a nádherná kresba dřeva činí každý kus nábytku zcela jedinečným a lehce odlišným od ostatních. Stojan pojme až 16 lahví vína. Naskládat je do něj můžete vodorovně, aby korek zůstal vlhký a nabobtnalý, což zabrání nežádoucímu kontaktu vína se vzduchem a napomůže mu udržet si svou chuť. Stojan rovněž disponuje 1 zásuvkou, kam si můžete přehledně uložit různé drobnosti, které chcete mít po ruce.

Důležité upozornění

Barvy a kresba dřeva se mohou lišit kus od kusu, díky čemuž je každý z našich stojanů jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: masivní mangovníkové dřevo s černou povrchovou úpravou
Rozměry: 56 x 35 x 75 cm (Š x H x V)

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8719883559490
Produktové číslo výrobce247987