vidaXL Stolní deska čtverec 70x70 cm 25–27mm masivní recyklované dřevo [286059]

SKU
530411
2240 Kč 1851 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěná stolní deska s jednoduchým a čistým vzhledem dodá vašemu vnitřnímu nebo vnějšímu prostoru rustikální kouzlo. Masivní dřevěná konstrukce je stabilní a bezpečná.

Tato dřevěná stolní deska s jednoduchým a čistým vzhledem dodá vašemu vnitřnímu nebo vnějšímu prostoru rustikální kouzlo.

Masivní dřevěná konstrukce je stabilní a bezpečná. Náhradní stolová deska je vyrobená z masivního tropického recyklovaného dřeva, které je vyrobené ze dřeva, které pochází ze starých konstrukcí, jako jsou sklady, stodoly, přístřešky, mlýny a domy. Recyklované dřevo má vlastnosti celé řady různých druhů dřevin, jako je mangovník, tvrdé dřevo, teak apod. Známky užívání a viditelná kresba dřeva dává každému kusu jeho vlastní historii a jedinečný vzhled. Každý krok procesu se provádí s mimořádnou péčí, ať už jde o leštění, natírání nebo lakování. Masivní dřevěnou desku lze také použít pro konferenční stolky, odkládací stoly, barové stoly, telefonní stolky, konzolové stoly, noční stolky, police nebo jako nábytkovou desku. Tuto stolní desku můžete také kombinovat s libovolným stylem nohou podle vašich představ. Deska stolu se snadno čistí vlhkým hadříkem.

Důležité upozornění

Barva se může lišit kus od kusu, a proto je každý kus unikátní. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: masivní recyklované dřevo
Rozměry: 70 x 70 cm (D x Š)
Tloušťka: 25–27 mm
Povrch: leštěný, natřený a nalakovaný

Barvavícebarevné
VýrobcevidaXL
EAN8719883794075
Produktové číslo výrobce286059