vidaXL Světla na vánoční stromek 320 teple bílých LED 375 cm (356923)

SKU
594157
840 Kč 694 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vytvořte si slavnostní atmosféru během Vánoc s tímto osvětlením na vánoční stromek! 8 světelných režimů: Vánoční osvětlení má 8 různých světelných efektů (kombinace všech, svícení ve vlnách, sekvenční, pomalá záře, tekoucí voda, pomalé blednutí, mihotání/blikání a stálé svícení).

Vytvořte si slavnostní atmosféru během Vánoc s tímto osvětlením na vánoční stromek!.

8 světelných režimů

Vánoční osvětlení má 8 různých světelných efektů (kombinace všech, svícení ve vlnách, sekvenční, pomalá záře, tekoucí voda, pomalé blednutí, mihotání/blikání a stálé svícení). Světelné režimy můžete přepínat stisknutím tlačítka na USB a vytvářet tak rozmanitou sváteční atmosféru.

Vodotěsnost IP44

Vánoční osvětlení má stupeň vodotěsnosti IP44 a lze jej používat v interiéru i exteriéru, takže je ideální vánoční dekorací.

Fantastická výzdoba

Světelný řetěz má světlo ve tvaru hvězdy a 320 úsporných LED diod, které vás přenesou do pohádkového světa a vytvoří u vás doma útulnou a hřejivou vánoční atmosféru!

Široké použití

Tato světelná dekorace má nahoře otvor pro zavěšení, můžete ji zavěsit na stromek, okno, stěnu nebo kamkoli chcete, což je ideální na Vánoce, večírky, svatby, na zahradu a výzdobu stromů atd.

Je dobré vědět

Pokud produkt tento používáte venku, ujistěte se, že je USB připojení zapojeno uvnitř v suchém prostředí. Produkt je vybaven USB konektorem, ale certifikovaný napájecí zdroj 5V USB není součástí dodávky.

Vlastnosti

Barva světla: teplá bílá
Barva kabelu: průhledná
Materiál: plast, PVC a měď
Celková délka: 375 cm
Délka světelného řetězu (každý kus): 335 cm
Rozměry hvězdy: 28 x 1,8 x 30 cm (D x Š x V)
Délka prodlužovacího kabelu: 7 m
Počet LED diod: 320
Vzdálenost mezi 2 LED diodami: 10 cm
Napětí: DC 5 V
Výkon: 5 W
Stupeň krytí: IP44

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720845434939
Produktové číslo výrobce356923