vidaXL Tapeta 3D jednobarevná šedá (353398)

SKU
617260
410 Kč 339 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vneste do vaší místnosti nový styl pomocí této tapety! Efektivně zakryje vady stěn, jako jsou praskliny, třísky, škrábance nebo drobné nepravidelnosti. Netkaná textilie: Tato dvouvrstvá tapeta je vyrobená z netkané textilie, která je prodyšná, odolná a nepodléhá opotřebení.

Vneste do vaší místnosti nový styl pomocí této tapety! Efektivně zakryje vady stěn, jako jsou praskliny, třísky, škrábance nebo drobné nepravidelnosti.

Netkaná textilie

Tato dvouvrstvá tapeta je vyrobená z netkané textilie, která je prodyšná, odolná a nepodléhá opotřebení. Vzhledem ke své husté struktuře má tato tapeta dobrou zvukovou i tepelnou izolaci.

Snadné stříhání

Tapetu můžete snadno nastříhat na libovolnou velikost nebo do tvaru, který potřebujete, aby vyhovovala vašim specifickým požadavkům.

Široké možnosti použití

Tato netkaná tapeta je všestranná a lze ji použít na stěny za televizorem, v obývacích pokojích, ložnicích, kavárnách, restauracích a dalších prostorách. Skvěle se hodí ke zkrášlení stěn nebo k renovaci nábytku.

Je dobré vědět

Tato tapeta nemá vlastní lepidlo, takže k její aplikaci budete muset použít lepidlo nebo pastu na tapety. Lepidlo nebo pasta na tapety není součástí balení.Tapeta není voděodolná. V případě potřeby ji však můžete jemně otřít navlhčeným hadříkem.Abyste se vyhnuly barevným rozdílům mezi jednotlivými šaržemi, doporučujeme zakoupit dostatečné množství tapet najednou.

Vlastnosti

Barva: šedá
Materiál: netkaná textilie
Rozměry: 10 x 0,53 m (D x Š)

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720845942953
Produktové číslo výrobce353398