vidaXL Toaletní stolek 112 x 45 x 76 cm masivní mangovníkové dřevo [247700]

SKU
528022
4870 Kč 4025 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěný toaletní stolek se vyznačuje moderním a stylovým designem, což z něj činí působivou dekoraci do vaší ložnice. Kosmetický stolek je vyrobený z masivního mangovníkového dřeva, tvrdého dřeva s hustou strukturou. Hrubé mangovníkové dřevo může nejen nést značnou váhu, ale také skvěle odolá opotřebení.

Tento dřevěný toaletní stolek se vyznačuje moderním a stylovým designem, což z něj činí působivou dekoraci do vaší ložnice.

Kosmetický stolek je vyrobený z masivního mangovníkového dřeva, tvrdého dřeva s hustou strukturou. Hrubé mangovníkové dřevo může nejen nést značnou váhu, ale také skvěle odolá opotřebení. Tento stolek do ložnice je celý ručně vyrobený. Ruční výroba a jemná kresba dřeva dává každému stolku jeho neopakovatelný a od všech ostatních lehce odlišný charakter. Zručné řemeslné zpracování navíc zaručuje, že se každá fáze výrobního procesu provádí s největší péčí, ať už se jedná o leštění nebo lakování. Tento stolek na šperky se zrcadlem má 2 zásuvky a 4 přihrádky, které poskytují dostatek prostoru pro úhledné uložení vašich kosmetických výrobků a jiných potřeb.

Důležité upozornění

Kresba dřeva se liší kus od kusu, a proto je každý kus jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: masivní mangovníkové dřevo, kompozitní dřevo
Rozměry: 112 x 45 x 76 cm (D x Š x V)
Povrch: leštěný a lakovaný

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883551753
Produktové číslo výrobce247700