vidaXL TV skříňka 90 x 30 x 41 cm hrubé mangovníkové dřevo [320662]

SKU
526483
3455 Kč 2855 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěná televizní skříňka dodá vaší ložnici a obývacímu pokoji industriální styl! Stereo skříňka je vyrobená z masivního hrubého mangovníkového dřeva. Mangovník je tropické tvrdé dřevo, které unese velkou váhu. Rovněž výborně vzdoruje opotřebení, a proto je TV stolek stabilní a má dlouhou životnost.

Dřevěná televizní skříňka dodá vaší ložnici a obývacímu pokoji industriální styl! Stereo skříňka je vyrobená z masivního hrubého mangovníkového dřeva.

Mangovník je tropické tvrdé dřevo, které unese velkou váhu. Rovněž výborně vzdoruje opotřebení, a proto je TV stolek stabilní a má dlouhou životnost. Železo s černým práškovým lakem v kombinaci s ocelí přispívá ke stabilitě tohoto nízkého stolku. Řemeslné zpracování a krásná kresba dřeva dává každému kusu nábytku jeho jedinečný a od všech ostatních mírně odlišný charakter. Tento mediální stolek má také 2 zásuvky a 2 přihrádky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro organizaci důležitých věcí na dosah ruky.

Důležité upozornění

Barvy a odstíny dřeva se mohou lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: hrubé mangovníkové dřevo s přírodním povrchem, ocel a černé práškovým lakem ošetřené železo
Rozměry: 90 x 30 x 41 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ne

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286069622
Produktové číslo výrobce320662