vidaXL TV skříňky 7 ks kouřový dub 30,5 x 30 x 60 cm kompozitní dřevo [3120335]

SKU
566122
5110 Kč 4223 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Závěsné TV skříňky mají elegantní a stylový design, takže se stanou dekorativním i praktickým doplňkem vaší domácnosti. Prémiový materiál: Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Tyto závěsné TV skříňky mají elegantní a stylový design, takže se stanou dekorativním i praktickým doplňkem vaší domácnosti.

Prémiový materiál

Kompozitní dřevo je mimořádně kvalitní, má hladký povrch a vyznačuje se pevností, stabilitou a odolností proti vlhkosti.

Moderní styl

Nástěnné skříňky dodají vašemu bydlení moderní styl! Moderní design se vyznačuje čistými liniemi, minimalistickým vzhledem a přirozeným světlem, které se stanou součástí celkového stylu interiéru.

Praktická montáž

Dvířka můžete namontovat na levou nebo pravou stranu podle vašich potřeb.

Spousta úložného prostoru

Úložný prostor vám umožní přehledně uspořádat všechny vaše věci.

Poznámka

Šrouby a hmoždinky pro připevnění na stěnu nejsou součástí balení. Použijte šroub(y) a hmoždinku(y) vhodné pro vaše stěny. Pokud si nejste jisti, požádejte o radu odborníka. Pečlivě si přečtěte pokyny a dodržujte každý krok.

Vlastnosti

Barva: kouřový dub
Materiál: kompozitní dřevo
Rozměry: 30,5 x 30 x 60 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Doplňující informace

7x TV skříňka.

Barva

kouřový dubMateriál: kompozitní dřevoRozměry: 30,5 x 30 x 60 cm (Š x H x V)Montáž nutná: anoBalení obsahuje:7x TV skříňka

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720287158615
Produktové číslo výrobce3120335