vidaXL TV stolek 90 x 30 x 40 cm masivní mangovníkové dřevo [247808]

SKU
526112
2635 Kč 2178 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Starožitně vyhlížející TV stolek vyzařuje půvabné vintage kouzlo a stane se ve vaší domácnosti nepřehlédnutelným doplňkem. Multimediální skříňka je vyrobena z masivního mangovníku, což je tvrdé dřevo s hustou texturou.

Tento starožitně vyhlížející TV stolek vyzařuje půvabné vintage kouzlo a stane se ve vaší domácnosti nepřehlédnutelným doplňkem.

Multimediální skříňka je vyrobena z masivního mangovníku, což je tvrdé dřevo s hustou texturou. Hrubé mangovníkové dřevo je nejen schopné unést značnou váhu, ale výborně také odolává opotřebení a působení času. Stolek s překrásným designem je proto stabilní, odolný a příjemný na pohled. Je navíc celý ručně vyrobený a esteticky působivá kresba dřeva činí každý kus nábytku zcela jedinečným a lehce odlišným od ostatních. Železné nohy s práškovým nástřikem dodávají televizní skříňce na pevnosti a zároveň umocňují její industriální vzezření. Stolek pod televizi disponuje poličkou, jež vám poskytne spoustu místa, kam si můžete uložit svá multimediální zařízení, knížky, boty a celou řadu dalších věcí.

Důležité upozornění

Barvy se mohou lišit kus od kusu, každý kus nábytku je tudíž unikátní. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: masivní mangovníkové dřevo a železný rám s práškovým nástřikem
Rozměry: 90 x 30 x 40 cm (Š x H x V)
Povrch: leštěný a lakovaný

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8719883549903
Produktové číslo výrobce247808