vidaXL TV stolek z masivního mangovníkového dřeva 140 x 30 x 45 cm [246162]

SKU
524735
5760 Kč 4760 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
TV stolek je nadčasovým doplňkem do vaší domácnosti. TV stolek je vyroben z masivního mangovníkového dřeva a je vysoce stabilní a odolný. Mangovníkové dřevo je husté a pevné tvrdé dřevo, které má na povrchu krásnou hnědou nebo zlatou kresbu.

TV stolek je nadčasovým doplňkem do vaší domácnosti.

TV stolek je vyroben z masivního mangovníkového dřeva a je vysoce stabilní a odolný. Mangovníkové dřevo je husté a pevné tvrdé dřevo, které má na povrchu krásnou hnědou nebo zlatou kresbu. Pevná deska je ideální k umístění vaší televize nebo hudebních přehrávačů, stejně tak pro vystavení dekorativních předmětů, jako jsou vázy a květináče. Stojan na televizi poskytuje dostatek prostoru pro přehledné ukládání vašich DVD přehrávačů, herních konzolí, satelitních zařízení, mediálních nosičů apod. Každá fáze výrobního procesu je prováděna s největší pečlivostí, ať už se jedná o leštění, malování a lakování. Montáž je snadná.

Důležité upozornění

Odstín a kresba dřeva se mohou lišit kus od kusu, díky čemuž je každý kus nábytku jedinečný a lehce odlišný od ostatních. Výběr kusu k dodání je náhodný.

Vlastnosti

Materiál: masivní mangovníkové dřevo
Rozměry: 140 x 30 x 45 cm (Š x H x V)

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8718475603825
Produktové číslo výrobce246162