vidaXL Vánoční hvězdicová světla 8 ks 140 teple bílých LED diod 17 cm (3190511)

SKU
594338
1730 Kč 1430 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vytvořte si doma o Vánocích slavnostní atmosféru s těmito hvězdicovými světly! Multifunkční dálkové ovládání: Energeticky účinné LED osvětlení má 8 různých světelných efektů (kombinace všech, svícení ve vlnách, sekvenční, pomalá záře, tekoucí voda, pomalé blednutí, mihotání/blikání a stálé svícení).

Vytvořte si doma o Vánocích slavnostní atmosféru s těmito hvězdicovými světly!.

Multifunkční dálkové ovládání

Energeticky účinné LED osvětlení má 8 různých světelných efektů (kombinace všech, svícení ve vlnách, sekvenční, pomalá záře, tekoucí voda, pomalé blednutí, mihotání/blikání a stálé svícení). Světelné režimy můžete přepínat pomocí ovladače a vytvářet tak rozmanitou sváteční atmosféru.

Vysoká flexibilita a snadná instalace

Vánoční osvětlení je vyrobeno z kvalitních ohebných měděných drátů, takže je lze snadno ohýbat do libovolných tvarů, jako jsou kytice, rachejtle atd.

Funkce časování

Na dálkovém ovladači je tlačítko časovače, které umožňuje ovládat časování světel. Zahradní světlo bude 6 hodin denně svítit a 18 hodin bude vypnuté, takže se nemusíte obávat plýtvání energií.

Vodotěsnost

Vánoční světlo a pouzdro na baterie jsou vodotěsné a lze je používat v interiéru i exteriéru. Pomocí háčku na pouzdru jej můžete kamkoli zavěsit.

Široké použití

Vánoční pohádkové světlo je ideální pro večírky, Vánoce nebo Halloween, umístit ho můžete na okapy, stromy, na zahradě či na dvoře a vytvářet venkovní dekorace.

Balení obsahuje

8x hvězdicové světlo
8x dálkové ovládání s časovačem

Vlastnosti

Barva světla: teplá bílá
Barva kabelu: průhledná
Materiál: měď
Délka drátu (každý kus): 17 cm
Délka prodlužovacího kabelu (každý kus): 2 m
Celkový počet LED diod: 1 120
Počet LED na každém světle: 140
Vzdálenost mezi 2 LED diodami: 5 cm
Stupeň krytí: IP44

Barvabílá
VýrobcevidaXL
EAN8720845951290
Produktové číslo výrobce3190511