vidaXL Vchodová stříška bezpečnostní sklo VSG 90 x 75 cm nerezová ocel (142824)

SKU
620688
6490 Kč 5364 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Venkovní stříška poskytuje tolik potřebný úkryt před přímým slunečním zářením nebo příležitostnou přeháňkou, když vyrážíte ven nebo se právě vracíte domů.

Tato venkovní stříška poskytuje tolik potřebný úkryt před přímým slunečním zářením nebo příležitostnou přeháňkou, když vyrážíte ven nebo se právě vracíte domů.

Skleněná stříška je zhotovená z vysoce kvalitního tvrzeného vrstveného bezpečnostního skla o tloušťce 12 mm, které zkrášlí váš dům v klasickém stylu. Upevňovací lišta a konzole k upevnění skla ke zdivu jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli a zaručují dlouhodobě odolnou a pevnou konstrukci. Tento design v sobě spojuje moderní styl a perfektní funkčnost a nad každým vchodem upoutá na první pohled. Další příjemnou vlastností produktu je snadná instalace a nenáročná údržba. Tato skleněná stříška o celkových rozměrech 90 x 75 x 1,2 cm (D x Š x T) je malý klenot nad vchod do vašeho domu.

Poznámka

Zkontrolujte prosím, zda tato stříška svými rozměry odpovídá zamýšlenému umístění. K montáži je třeba zakoupit v místním železářství hmoždinky a šrouby, které splňují konstrukční požadavky pro montáž do daného povrchu.

Balení obsahuje

1x stříška z vrstveného skla
2x upevňovací tyč
2x držák na zeď
Šrouby a další montážní příslušenství

Vlastnosti

Barva: průhledná a stříbrná
Materiál: tvrzené bezpečnostní sklo + nerezová ocel
Rozměry: 90 x 75 x 1,2 cm (D x Š x V)
Odolnost proti zatížení větrem: 4

Barvaprůhledná
VýrobcevidaXL
EAN8718475592792
Produktové číslo výrobce142824