vidaXL Zahradní houpací křeslo černé 95 x 54 x 85 cm textilen [47928]

SKU
535602
1120 Kč 926 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Sedadlo a opěradlo jsou vyrobeny ze snadno čistitelného textilenu, který zajišťuje vaše pohodlí. Kdykoli máte chuť si odpočinout na terase nebo na zahradě, je toto houpací křeslo dokonalým útočištěm! Jeho konstrukci tvoří ocelový rám s práškovým nástřikem, díky kterému je robustní a stabilní.

Sedadlo a opěradlo jsou vyrobeny ze snadno čistitelného textilenu, který zajišťuje vaše pohodlí.

Kdykoli máte chuť si odpočinout na terase nebo na zahradě, je toto houpací křeslo dokonalým útočištěm! Jeho konstrukci tvoří ocelový rám s práškovým nástřikem, díky kterému je robustní a stabilní. Sedadlo a opěradlo jsou vyrobeny ze snadno čistitelného textilenu, který zajišťuje vaše pohodlí.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění: Použijte jemný mýdlový roztokSkladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: černá
Materiál: textilen, ocel s práškovým nástřikem
Rozměry: 95 x 54 x 85 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8719883760179
Produktové číslo výrobce47928