vidaXL Zahradní jídelní židle 4 ks polyratan černé [316695]

SKU
562641
6365 Kč 5260 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Stylové zahradní jídelní židle z polyratanu se stanou ústředním bodem vaší zahrady nebo terasy! Skvěle vám poslouží při stolování na čerstvém vzduchu nebo relaxaci na zahradě. Venkovní židle s ocelovým rámem s práškovým nástřikem a polyratanovým výpletem je robustní a snadno se čistí.

Tyto stylové zahradní jídelní židle z polyratanu se stanou ústředním bodem vaší zahrady nebo terasy! Skvěle vám poslouží při stolování na čerstvém vzduchu nebo relaxaci na zahradě.

Venkovní židle s ocelovým rámem s práškovým nástřikem a polyratanovým výpletem je robustní a snadno se čistí. Područky jsou vyrobeny z masivního akáciového dřeva, tropického tvrdého dřeva, které jim dodává rustikální kouzlo. Jídelní židle je navržena se zakřiveným opěradlem a područkami, takže má pohodlný ergonomický tvar. Silná měkká poduška vám zajistí extra pohodlí při sezení. Povlak na zip lze navíc snadno sundat a vyprat. Zahradní židle se vyznačuje lehkou konstrukcí, takže ji můžete snadno přesouvat z místa na místo.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

4 x židle
4 x poduška na sedák

Vlastnosti

Barva polyratanu: černá
Barva podušky: krémově bílá
Materiál: polyratan, masivní akáciové dřevo, práškově lakovaná ocel, textil (100% polyester)
Rozměry: 61 x 60 x 88 cm (Š x H x V)
Rozměry sedáku: (43–47) x 47 cm (Š x H)
Výška sedáku od země: 43 cm
Výška područek od země: 63/65 cm
Tloušťka podsedáku: 5 cm
Montáž nutná: ano

Barvačerná
VýrobcevidaXL
EAN8720286666319
Produktové číslo výrobce316695