vidaXL Zahradní křeslo s poduškami polyratan šedé [316872]

SKU
552206
2875 Kč 2376 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Vneste do svého bydlení moderní styl s touto simplistickou zahradní židlí. Je speciálně navržená tak, aby doplnila vaši venkovní jídelní sestavu, ale zaujme i sama o sobě. Tato sada venkovních křesel je atraktivní v každém prostředí.

Vneste do svého bydlení moderní styl s touto simplistickou zahradní židlí.

Je speciálně navržená tak, aby doplnila vaši venkovní jídelní sestavu, ale zaujme i sama o sobě. Tato sada venkovních křesel je atraktivní v každém prostředí. Křeslo na terasu má robustní ocelový rám, který je potažený PE ratanem odolným proti povětrnostním vlivům, a proto je tento nábytek odolný vůči korozi a hnilobě a nabídne vám roky kvalitního odpočinku. Zahradní jídelní křeslo je designované s opěradlem a područkami pro maximální komfort. Dodané podušky na sedák a opěradlo zaručují pohodlné posezení.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

1 x zahradní židle
1 x poduška na sedák
1 x poduška na opěradlo

Vlastnosti

Barva: šedá
Barva podušky: tmavě šedá
Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel
Materiál podušky: tkanina (100% polyester)
Rozměry pohovky: 64 x 61,5 x 71,5 cm (Š x H x V)
Rozměry sedáku: 55 x 55 cm (Š x H)
Výška sedáku od země: 43 cm
Výška područky od země: 67 cm
Tloušťka podsedáku: 5 cm
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286668344
Produktové číslo výrobce316872