vidaXL Zahradní lavice 220 cm impregnované borové dřevo [318402]

SKU
552214
3335 Kč 2756 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěná zahradní lavice je stylová, ale zároveň i praktická. Sami uvidíte, jak bude vaší zahradě slušet! Tato dřevěná venkovní lavice vyrobená ze zeleně impregnovaného borového dřeva je velmi pevná, dlouho vydrží a je odolná vůči korozi.

Tato dřevěná zahradní lavice je stylová, ale zároveň i praktická.

Sami uvidíte, jak bude vaší zahradě slušet! Tato dřevěná venkovní lavice vyrobená ze zeleně impregnovaného borového dřeva je velmi pevná, dlouho vydrží a je odolná vůči korozi. Lavice je ideální volbou pro chvíle odpočinku v romantické zahradě na venkově nebo u idylického zahradního jezírka. Vezměte prosím na vědomí, že dřevo je přírodní produkt a může vykazovat nedokonalosti.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Materiál: borové dřevo (se zelenou impregnací)
Rozměry: 220 x 60 x 86 cm (Š x H x V)
Výška sedáku od země: 45,5 cm
Výška opěradla od sedáku: 40 cm
Síla latěk: 28 mm
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286826430
Produktové číslo výrobce318402