vidaXL Zahradní lavice 220 cm impregnované borové dřevo [318425]

SKU
552218
2105 Kč 1740 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěná zahradní lavice je perfektní volba, jestliže si na zahradě, terase nebo na balkoně chcete užít trochu odpočinku a zábavy se svou rodinou a přáteli. Zahradní lavice je zhotovená z impregnovaného borového dřeva, takže se vyznačuje dlouhou životností a je odolná vůči korozi.

Naše dřevěná zahradní lavice je perfektní volba, jestliže si na zahradě, terase nebo na balkoně chcete užít trochu odpočinku a zábavy se svou rodinou a přáteli.

Zahradní lavice je zhotovená z impregnovaného borového dřeva, takže se vyznačuje dlouhou životností a je odolná vůči korozi. Je proto vhodná pro venkovní použití. Na této lavici si zajisté naplno vychutnáte svůj volný čas!.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Materiál: borové dřevo (se zelenou impregnací)
Rozměry: 220 x 36 x 44 cm (Š x H x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286849248
Produktové číslo výrobce318425