vidaXL Zahradní lehátko krémové 200 x 90 cm ocel [48080]

SKU
524531
1815 Kč 1500 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Opalovací lehátko se pro vás stane oblíbeným místem, kde můžete lenošit a užívat si volného času na zahradě, dvorku, terase či pláži. Opalovací lehátko je vyrobené z oxfordské látky, která skvěle odolává vlivům počasí, můžete ho tedy venku používat po celý rok.

Toto opalovací lehátko se pro vás stane oblíbeným místem, kde můžete lenošit a užívat si volného času na zahradě, dvorku, terase či pláži.

Opalovací lehátko je vyrobené z oxfordské látky, která skvěle odolává vlivům počasí, můžete ho tedy venku používat po celý rok. Práškově lakovaný ocelový rám zlepšuje jeho stabilitu a trvanlivost. Součástí balení je i mimořádně pohodlný, silně polstrovaný polštářek, aby se vám příjemně leželo. Polyesterový povlak polštáře je nenáročný na údržbu a snadno ho stáhnete a vyperete. Sestavení lehátka je jednoduché.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

1 x lehátko
1 x polštář

Vlastnosti

Barva: krémově bílá
Materiál: látka (100% polyester), ocel
Celkové rozměry: 200 x 90 x 40 cm (Š x H x V)
Rozměry plochy k ležení: 200 x 70 cm (D x Š)
Tloušťka polštáře: 5 cm
Montáž nutná: ano

Barvahnědá (světlá)
VýrobcevidaXL
EAN8719883762968
Produktové číslo výrobce48080