vidaXL Zahradní lehátko masivní teak [316151]

SKU
550725
2720 Kč 2248 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Dřevěné zahradní lehátko má pohodlný design a vaší zahradě, dvorku, okraji bazénu či jinému venkovnímu prostoru dodá rustikální půvab. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené.

Toto dřevěné zahradní lehátko má pohodlný design a vaší zahradě, dvorku, okraji bazénu či jinému venkovnímu prostoru dodá rustikální půvab.

Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a dohladka obroušené. Toto dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je zdaleka nejvhodnějším materiálem pro výrobu zahradního nábytku. Jedná se o skvělou volbu, pokud si chcete pořídit zahradní vybavení, které vám vydrží sloužit dlouhá léta. Lehátko má nastavitelnou polohu, takže vždy bez obav najdete nejpříjemnější pozici. Pro úsporu místa lze navíc lehátko složit.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Materiál: jemně broušené teakové tvrdé dřevo ošetřené lazurou na vodní bázi
Rozměry: 55 x 161 x 69 cm (Š x H x V)
Výška opěradla: 62,5 cm
Délka sedáku: 100 cm
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286314470
Produktové číslo výrobce316151