vidaXL Zahradní lehátko textil antracitové [48076]

SKU
527166
2305 Kč 1905 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Opalovací lehátko se pro vás stane dokonalým útočištěm, kde můžete lenošit a užívat si volného času na zahradě, dvorku, terase či pláži. Dvojité lehátko je vyrobené z kvalitní oxfordské látky, která skvěle odolává vlivům počasí, můžete ho tedy venku používat po celý rok.

Toto opalovací lehátko se pro vás stane dokonalým útočištěm, kde můžete lenošit a užívat si volného času na zahradě, dvorku, terase či pláži.

Dvojité lehátko je vyrobené z kvalitní oxfordské látky, která skvěle odolává vlivům počasí, můžete ho tedy venku používat po celý rok. Ocelový rám s práškovým nástřikem zlepšuje jeho stabilitu a provozní životnost. Součástí balení jsou i dva mimořádně pohodlné, hustě polstrované polštářky pro vaše pohodlí. Polyesterové povlaky polštářů jsou nenáročné na údržbu a snadno je stáhnete a vyperete. Sestavení venkovní postele je jednoduché. Balení obsahuje opalovací lehátko se dvěma polštářky.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: antracitová
Materiál: látka (100% polyester), ocel
Celkové rozměry: 200 x 173 x 45 cm (D x Š x V)
Velikost plochy k ležení: 200 x 145 cm (D x Š)
Montáž nutná: ano

Barvaantracit
VýrobcevidaXL
EAN8719883762920
Produktové číslo výrobce48076