vidaXL Zahradní lehátko textilen krémovo-šedé [310506]

SKU
538196
2550 Kč 2107 Kč
Nedostupné
Opalovací lehátko se stylovým designem představuje ideální volbu k odpočinku a pohodovým chvílím na zahradě nebo na pláži. Lehátko je vyrobené z textilenu a výborně vzdoruje klimatickým vlivům. Jeho rám z práškově lakované oceli mu dodává na odolnosti a prodlužuje jeho životnost.

Toto opalovací lehátko se stylovým designem představuje ideální volbu k odpočinku a pohodovým chvílím na zahradě nebo na pláži.

Lehátko je vyrobené z textilenu a výborně vzdoruje klimatickým vlivům. Jeho rám z práškově lakované oceli mu dodává na odolnosti a prodlužuje jeho životnost. Spolu s opalovacím lehátkem obdržíte i polštář, který vám při sezení poskytne maximální pohodlí. Postranní taštička nabízí šikovné místo k uschování všech vašich potřeb pěkně po ruce. Můžete si do ní dát mobil, knížku či jiné maličkosti, anebo ji sundat, pokud se vám zrovna nehodí.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Pokud je to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod vodovzdorným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu nebo sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: krémová a šedá
Materiál: textilen, ocel s práškovým nástřikem
Celkové rozměry: 149 x 62 x 88 cm (D x Š x V)
Šířka sedáku: 53,5 cm
Hloubka sedáku: 90 cm
Výška sedáku od země: 31 cm
Výška područek od země: 49 cm
Rozměry postranní tašky: 35 x 25,5 cm (D x Š)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá (světlá)
VýrobcevidaXL
EAN8720286086599
Produktové číslo výrobce310506