vidaXL Zahradní polohovací křesla 2 ks s poduškami polyratan béžová [46046]

SKU
525834
5720 Kč 4727 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Stylová zahradní křesla z polyratanu jsou polohovatelná a okamžitě na vaší zahradě nebo terase upoutají pozornost! Mají elegantní a moderní design a skvěle vám poslouží při stolování na čerstvém vzduchu nebo relaxaci na zahradě.

Naše stylová zahradní křesla z polyratanu jsou polohovatelná a okamžitě na vaší zahradě nebo terase upoutají pozornost! Mají elegantní a moderní design a skvěle vám poslouží při stolování na čerstvém vzduchu nebo relaxaci na zahradě.

Zahradní křesla jsou vyrobená z PE ratanu, který skvěle vzdoruje vodě i klimatickým vlivům, snadno se proto čistí, hodně toho vydrží a klidně je můžete používat každý den. Práškově lakované ocelové rámy křesel jsou robustnosti a odolné. Nastavovací design a mechanismus plynového pístu umožňují upravovat polohu opěradla i opěrky na nohy. Stisknete-li tlačítko na boku křesla, opěradlo se sklopí a opěrka nohou se současně zvedne, aby se vám pohodlně leželo. Zahradní polohovací křesla mají navíc lehkou konstrukci, lze je tedy bez námahy přesouvat z místa na místo. Vysoké měkké molitanové podušky na sedáky jsou velmi pohodlné. Jsou vyrobené z vodoodpudivého polyesteru. Jejich odnímatelné a pratelné povlaky se zipy lze lehce sundat a vyprat.

Poznámka

Doporučujeme soupravu v dešti, sněhu a mrazu přikrýt.

Balení obsahuje

2 x křeslo
2 x poduška na sedák

Vlastnosti

Barva ratanu: béžová
Barva podušky: krémově bílá
Materiál: PE ratan + ocelový rám s práškovým nástřikem
Materiál podušek: 100% polyesterový potah s pěnovou výplní
Rozměry židle (nesklopená): 58 x 62 x 108 cm (Š x H x V)
Rozměry židle (sklopená): 58 x 126 x 91 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 42–47 cm
Hloubka sedáku: 47 cm
Výška sedáku od země: 43 cm
Výška područky od země: 67 cm
Tloušťka podušek: 4 cm

Barvabéžová
VýrobcevidaXL
EAN8719883726106
Produktové číslo výrobce46046