vidaXL Zahradní postel s baldachýnem a polštáři krémově bílá [48068]

SKU
538311
2640 Kč 2182 Kč
Nedostupné
Dvojité opalovací lehátko, vybavené 2 polštáři a velkým baldachýnem, bude vynikat všude, kam ho umístíte. Je perfektní volbou pro relaxaci nebo zábavu s vaší rodinou na zahradě, dvorku, terase či na pláži.

Toto dvojité opalovací lehátko, vybavené 2 polštáři a velkým baldachýnem, bude vynikat všude, kam ho umístíte.

Je perfektní volbou pro relaxaci nebo zábavu s vaší rodinou na zahradě, dvorku, terase či na pláži. Opalovací lehátko je vyrobené z oxfordské látky, která výborně vzdoruje klimatickým vlivům, a tak ho lze venku používat po celý rok. Práškově lakovaný rám navíc zajišťuje jeho mimořádnou stabilitu a výtečnou odolnost. Polštáře a stříška jsou ušité z vodoodpudivého polyesteru a zaručeně vám při odpočinku umocní vaše pohodlí. Rozměrný baldachýn poskytne příjemný stín oběma osobám, které relaxují na tomto dvojitém lehátku. Sestavení zahradního lehátka je snadné.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čištění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: krémová
Materiál: látka (100% polyester), ocel s práškovým nástřikem
Celkové rozměry: 200 x 173 x 135 cm (D x Š x V)
Výška sedáku od země: 45 cm
Rozměry plochy k ležení: 200 x 145 cm (D x Š)
Tloušťka polštáře: 5 cm
Montáž nutná: ano

Barvahnědá (světlá)
VýrobcevidaXL
EAN8719883762845
Produktové číslo výrobce48068