vidaXL Zahradní rohová pohovka z palet zeleně impregnovaná borovice [315703]

SKU
535518
1170 Kč 967 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Na této dřevěné rohové sedačce z palet si můžete skvěle odpočinout, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou či přáteli. Její nadčasový design z palet vnese do vašeho venkovního bydlení rustikální kouzlo.

Na této dřevěné rohové sedačce z palet si můžete skvěle odpočinout, užívat si krásného počasí, zdřímnout si nebo si povídat s rodinou či přáteli.

Její nadčasový design z palet vnese do vašeho venkovního bydlení rustikální kouzlo. Rohová sedačka je vyrobená z impregnovaného borového dřeva, které je velmi odolné, skvěle odolává klimatickým vlivům a zároveň je šetrné k životnímu prostředí. Rohová pohovka má pevnou konstrukci a nevyžaduje téměř žádnou údržbu. Dřevěná pohovka je speciálně designovaná jako část setu zahradního posezení, ale používat ji můžete i samostatně. Zkombinujte ji s dalšími modulárními segmenty, jako je konferenční stolek, podnožka a středová pohovka, a vytvořte si vlastní originální zahradní posezení.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Materiál: borové dřevo (se zelenou impregnací)
Rozměry: 64 x 64 x 70 cm (Š x H x V)
Šířka sedáku: 60 cm
Hloubka sedáku: 60 cm
Výška sedáku od země: 36 cm
Montáž nutná: ano

Barvazelená
VýrobcevidaXL
EAN8720286299258
Produktové číslo výrobce315703