vidaXL Zahradní rohové pohovky 2 ks medově hnědé masivní borovice [806585]

SKU
541958
2720 Kč 2248 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
S naší dřevěnou rohovou pohovkou můžete v pohodlí odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout. Rohové pohovky jsou vyrobené z masivního borového dřeva, takže jsou bytelné a stabilní.

S naší dřevěnou rohovou pohovkou můžete v pohodlí odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout.

Rohové pohovky jsou vyrobené z masivního borového dřeva, takže jsou bytelné a stabilní. Navíc mají modulární design, jsou tedy zcela flexibilní a můžete je bez námahy přesouvat tak, aby zapadly do každého prostředí.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

2 x rohová pohovka

Vlastnosti

Barva: medově hnědá
Materiál: masivní borové dřevo
Rozměry: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá
VýrobcevidaXL
EAN8720286658994
Produktové číslo výrobce806585