vidaXL Zahradní sedací souprava ve tvaru L s poduškami polyratan šedá [318585]

SKU
552219
4900 Kč 4050 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Stylová a pohodlná zahradní pohovka ve tvaru L je místo, kde můžete v pohodlí odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout. Tato zahradní pohovka má silný ocelový rám s práškovým nástřikem a je stabilní a odolná.

Tato stylová a pohodlná zahradní pohovka ve tvaru L je místo, kde můžete v pohodlí odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout.

Tato zahradní pohovka má silný ocelový rám s práškovým nástřikem a je stabilní a odolná. PE ratan je odolný vůči povětrnostním vlivům, takže se pohovka snadno čistí a je vhodná pro každodenní použití. Kromě toho se vyznačuje lehkou konstrukcí, dá se tedy snadno přemístit tak, aby vyhovovala jakémukoli prostředí. Silně polstrované podušky vám zajistí maximální pohodlí.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění

Použijte jemný mýdlový roztok.

Skladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

1 x Pohovka ve tvaru písmene „L“
5 x poduška na opěradlo
2 x poduška na sedák

Vlastnosti

Barva ratanu: šedá
Barva podušky: antracitová
Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel, látka (100% polyester)
Rozměry: 161,5 x 113 x 80 cm (Š x H x V)
Hloubka sedáku: 50 cm
Šířka sedáku: 105/155 cm
Výška sedáku od země: 38 cm
Výška područek od země: 60 cm
Tloušťka podušky na sedák: 3 cm
Rozměry zádového polštáře: 40 x 40 x 14 cm (Š x H x T)
Montáž nutná: ano

Barvašedá
VýrobcevidaXL
EAN8720286816530
Produktové číslo výrobce318585