vidaXL Zahradní středová pohovka krémové podušky masivní borovice [806634]

SKU
551926
2450 Kč 2025 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
S touto zahradní středovou pohovkou můžete v pohodlí odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout. Středová pohovka na terasu je vyrobená z masivního borového dřeva, takže je bytelná a stabilní. O vaše pohodlí se postarají dodané podušky.

S touto zahradní středovou pohovkou můžete v pohodlí odpočívat a užívat si krásného počasí, povídat si s rodinou a přáteli anebo si na chvilku zdřímnout.

Středová pohovka na terasu je vyrobená z masivního borového dřeva, takže je bytelná a stabilní. O vaše pohodlí se postarají dodané podušky. Venkovní středová sedačka má modulární design, je tedy zcela flexibilní a můžete ji bez námahy přesouvat tak, aby zapadla do každého prostředí. A dá se také kombinovat s dalšími modulárními segmenty, které najdete v rozbalovací nabídce. Perfektní způsob, jak si vytvořit sedací soupravu podle svých představ!.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění: Použijte jemný mýdlový roztokSkladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Balení obsahuje

1 x středová pohovka
1 x poduška na sedák
1 x poduška na opěradlo

Vlastnosti

Barva polštáře: krémová
Materiál: masivní borové dřevo, textil (100% polyester)
Rozměry: 63,5 x 63,5 x 62,5 cm (Š x H x V)
Rozměry podušky na sedák: 60 x 60 x 5 cm (D x Š x T)
Rozměry podušky na opěradlo: 60 x 32 x 5 cm (D x Š x T)
Montáž nutná: ano

Barvahnědá (světlá)
VýrobcevidaXL
EAN8720286670668
Produktové číslo výrobce806634