vidaXL Zahradní stůl antracitový 79 x 65 x 72 cm plast [315845]

SKU
540415
1820 Kč 1504 Kč
obvykle expedujeme během 7 prac. dní (skladem u dodavatele)
Zahradní stůl je odolný vůči povětrnostním vlivům. Hodí se pro večeře na čerstvém vzduchu, ať už budete sedět na zahradě, dvorku či v kempu. Tento jídelní stůl je vyrobený z plastu, který je odolný a snadno se čistí vlhkým hadříkem. Stůl je zároveň lehký, takže ho můžete snadno přesouvat.

Náš zahradní stůl je odolný vůči povětrnostním vlivům.

Hodí se pro večeře na čerstvém vzduchu, ať už budete sedět na zahradě, dvorku či v kempu. Tento jídelní stůl je vyrobený z plastu, který je odolný a snadno se čistí vlhkým hadříkem. Stůl je zároveň lehký, takže ho můžete snadno přesouvat. S tímto stolem si můžete vychutnat večeři pod hvězdami nebo oběd na sluníčku.

Poznámka

Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný.

Čistění: Použijte jemný mýdlový roztokSkladování

Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí.

Vlastnosti

Barva: antracitová
Materiál: plast
Rozměry: 79 x 65 x 72 cm (D x Š x V)
Montáž nutná: ano

Barvaantracit
VýrobcevidaXL
EAN8720286314685
Produktové číslo výrobce315845